Evenimentul va avea loc pe 23 octombrie iar astăzi, 11 octombrie, consilierii județeni giurgiuveni au aprobat, în acest sens, acordul de parteneriat între Ministerul de Externe, CJ și Primăria Giurgiu.

Forumului va fi găzduit de Ateneul Nicolae Bălănescu iar reprezentanții autorităților județene transmit că evenimentul se va desfășura în vederea promovării Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării și a oportunităților de finanțare aferente acesteia.

„Având în vedere interesul manifestat de autoritățile publice locale și de către mediul de afaceri față de acest eveniment, pentru buna organizare este necesar să fie încheiat un acord de parteneriat între MAI, Consiliul Județean și Primăria Giurgiu.

Forumul Național SUERD este un eveniment de amploare ce va reuni actorii politici, instituționali, ai societății civile, mediului academic și cercetare, mediului privat, în vederea dezbaterii stadiului actual și perspectivelor implementării SUERD în România.

Forumul va avea loc între orele 09.30 și 17.30, la Giurgiu, municipiu care, în virtutea poziționării sale la Giurgiu și având în vedere inițierea și implementarea de proiecte relevante SUERD, constituie o locație reprezentativă pentru găzduirea Forumului național”, transmit reprezentanții CJ Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.