Ceremonia de învestire în funcția de subprefect al județului Giurgiu a avut loc luni, 9 octombrie, și a fost oficiată de Gheorghe Teodor, directorul Direcției generale pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Au fost alături de Adriana Puțaru la evenimentul special de azi primari giurgiuveni, șefi ai instituțiilor deconcentrate, deputatul Elena Dinu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, primarul municipiului, Nicolae Barbu, dar și colegi din Prefectură.

(CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!)

„Este un deosebit privilegiu pentru mine să mă aflu, aici, în fața dumneavoastră, în calitate de subprefect al județului Giurgiu și folosesc acest prilej să le mulțumesc celor care m-au învestit cu încredere, asigurându-i, totodată, că nu o să-i dezamăgesc. Sunt conștientă de faptul că această funcție reprezintă o responsabilitate imensă, dar cunoscându-mă pe mine, pe doamna prefect, pe dumneavoastră și pe colegii mei am certitudinea că Instituția Prefectului va continua să fie un garant al respectării Constituției și al legilor, acționând pentru realizare obiectivelor cuprinse în programul de guvernare”, le-a spus colegilor Adriana Puțaru.

La rândul său, prefectul Nina Carmen Crișu le-a mulțumit celor prezenți și a opinat că noua eră a „matriarhatului”, la Giurgiu, va fi una cu succese.

„Începe de azi o eră a matriarhatului în Giurgiu, dar o să vedeți că o să fie o eră plăcută pentru toată lumea. Nu cred că a fost rău până acum cu mine și, cu atât mai mult, o să vă fie mult mai bine de acum încolo. Lucrez de mult cu Adriana, îi știu capacitatea și puterea de muncă. Este un ajutor foarte important pentru mine și sper că se va simți și la nivelul județului acest lucru și că lucrurile vor decurge și mai bine în următorii ani”, a spus Crișu.

A fost invitată să adreseze câteva cuvinte și deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu.

„Sunt un pic nostalgică, pe lângă faptul că sunt încrezătoare în performanțele Adrianei Puțaru, alături de echipa de la Prefectură.Sunt un pic nostalgică, ziceam, pentru că am petrecut ani mulți în această instituție și am colaborat foarte bine cu personalul instituției, așa cum sper că o va face și Adriana. Sunt oameni de nădejde pe care te poți baza, atât cei din Prefectură, cât și conducătorii instituțiilor deconcentrate din județ. Am mare încredere că două doamne la conducerea județului vor ști să demonstreze că femeile sunt foarte puternice și foarte hotărâre. Vă doresc succes amândurora și Doamne ajută să ne vedem doar la evenimente fericite!”, a spus Dinu.

Adriana Puțaru îl înlocuiește în funcție pe Fabian Țârcă.

Text și foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here