După ce-a dat luni, 25 septembrie, din nou, cu subsemnatul la DNA, în renumitul dosar al „Pieţei din Giurgiu”, şeful PNL Giurgiu, Marin Anton(cercetat pentru folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite), s-ar mai fi pricopsit cu o „bilă neargă” la capitolul Justiţie.

Surse oficiale ne-au declarat că numele său ar apărea într-un dosar penal întocmit weekendul trecut, cercetare în care ar fi implicată una dintre firmele sale.

Mai exact, sâmbătă noapte, pe 23 septembrie, a fost anunţat un incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren agricol de la Pietrele(comuna Băneasa, judeţul Giurgiu), teren care ar aparţine lui Marin Anton.

Au fost descoperite două focare, de unde reiese intenţia clară de a aprinde intenţionat focul pentru a curăţa vegetaţia uscată în acest mod- ILEGAL.

Aceleaşi surse ne-au transmis că flăcările au pus în pericol o fermă din apropiere, însă a ars, totuşi, o suprafaţă semnificativă din terenurile altor săteni şi a fost inundat cu fum satul Puieni(Prundu). Evident că oamenii de acolo sunt revoltaţi, mai ales cei care s-au trezit cu terenurile pârjolite.

Dosarul penal este deschis pentru „distrugere”, iar în noaptea cu pricina, la faţa locului au fost prezente şi Poliţia, ISU, dar şi Garda de Mediu. Doar… adevăratul şef al firmei a lipsit cu desăvârşire, deşi în alte cazuri, apare, după cum zic toţi, complet neinvitat.

Rămâne să vedem cât de corecte sunt şi acum instituţiile care pot şi trebuie să facă lumină în acest caz. Vom reveni cu amănunte!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.