www.psd.ro

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, în cadrul unui interviu la Antena 3, că premierul Mihai Tudose este un om pragmatic, cu energie, care este preocupat să se recupereze întârzierile din programul de guvernare.

„E prematur, perioada e foarte scurtă și este prematur să fac o astfel de evaluare, dar pe Mihai Tudose îl știu, nu l-am descoperit în ziua în care l-am propus. E un om care muncește, un om pragmatic, are energie, sper să-și țină nivelul de energie, îi pune la treabă pe miniștri, comunică cu ei și este preocupat, ca toți membrii Cabinetului sper, să se recupereze întârzierile. Și încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat, unele chiar erau lăsate pur și simplu, unele inițiative și măsuri din programul de guvernare. Deci cred că va fi bine”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

Acesta a adăugat că le-a spus tuturor membrilor Guvernului că nu va avea cu ei o relație bazată pe prietenie, ci pe rezultate.

„Despre Guvern: eu le-am spus la început, chiar la Cotroceni, că relația dintre mine și ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecțiune, vor prima rezultatele. Pe mine și pe noi, ca partid și coaliție, ne interesează rezultatele, deci va fi o relație bazată strict pe cifre și pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni și care are ca obiective principale mai mulți bani în buzunarele românilor, o țară dezvoltată”, a adăugat preşedintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.