Ziua Copilului a fost sarbatorită joi, 1 iunie 2017, în orașul Bolintin-Vale printr-un eveniment intitulat “Bucură-te de copilărie!”.

Evenimentul a fost organizat de Primăria  Bolintin-Vale și Consiliul Local Bolintin-Vale, în parteneriat cu Asociația Sfântul Stelian Ocrotitorul Copiilor, Asociația Edulier, Zona Bolintin, Profesorul Trăsnit-Fun Science, cu participarea Jorj Art și a voluntarilor.

Organizatorii ne-au transmis un comunicat prin care anunţă că evenimentul s-a desfășurat în centrul orașului Bolintin-Vale, în intervalul 14.00-18.00.

Toţi cei prezenți au avut parte de multe jocuri, surprize, ateliere, premii și tombole, iar dintre momentele remarcabile amintim: teatru de păpuși, pictură pe față și modelare de baloane, atelier Lego, atelier Origami, atelier „Meșterică Olărică”, atelier „În lumea jucăriilor”, desene pe asfalt, stiință distractivă, concursuri cu premii. Toti copiii prezenți au primit din partea organizatorilor dulciuri și baloane cu heliu.

La sfârșitul evenimentului, primarul orașului Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru, a transmis tuturor celor peste 1.000 de persoane prezente mesajul său și a asigurat că, în viziunea sa și în planurile Primăriei Orașului Bolintin-Vale, crearea condițiilor pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor este și va rămâne o prioritate.

Organizatorii au promis că evenimentul “Bucură-te de copilărie!”, aflat acum la prima ediție, va continua multi ani și va fi din ce în ce mai bun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.