Vicepreşedintele Senatului a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj şi câteva fotografii de la întâlnirea ce a avut loc astăzi, 24 mai.

„Am avut astăzi o întrevedere, cu E.S. domnul Kisaburo Ishii, ambasadorul Japoniei la Bucureşti.
Cu acest prilej, am reafirmat importanța relațiilor dintre cele două țări, precum și perspectivele consolidării cooperării bilaterale, în interes reciproc, având în vedere pe de o parte faptul că Japonia deține o expertiză recunoscută în domeniul tehnologiilor de vârf, fiind menționate totodată prioritățile Guvernului actual privind stimularea investițiilor și promovarea unor politici fiscale corespunzătoare.

La rândul său, Ambasadorul Japoniei la București a făcut o prezentare a investițiilor japoneze în România, subliniind totodată că există un interes deosebit din partea firmelor japoneze, ca urmare a Brexit, pentru direcționarea investițiilor către statele membre UE din regiune.

Întrevederea a prilejuit o trecere în revistă a stadiului și perspectivelor de dezvoltare a relaţiilor parlamentare, fiind evidențiat rolul important al Grupurilor parlamentare de prietenie și necesitatea intensificării contactelor la acest nivel!”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.