Noul lider de la TSD Giurgiu împlineşte astăzi o frumoasă vârstă şi, de ziua sa, a avut ocazia să participe şi la prima conferinţă de presă din această funcţie.

„Le mulţumesc tuturor seniorilor pentru sprijin, domnului Mina, domnului Bădălău, Barbu şi tuturor tinerilor care m-au ales. Avem o mare responsabilitate. Suntem cea mai bună organizaţie a PSD din ţară şi trebuie să muncim şi mai mult pentru a reuşi aceleaşi rezultate ca până acum. Avem o echipă frumoasă şi la TSD! Menţionez că şapte din cei nouă vicepreşedinţi sunt din judeţ şi aceasta este o premieră pentru noi. Vor fi alegeri şi la municipiu şi le doresc tuturor mult succes şi spor la treabă!”, a spus Ionuţ Barbu.

La rândul său, liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, l-a încurajat din nou pe tânărul Barbu.

„Îl felicit iarăşi pe Ionuţ Barbu şi îi doresc mult succes, la fel şi întregii structuri. Sunt tineri inimoşi, frumoşi, loiali şi muncitori. I-am încurajat de fiecare dată cu privire la implicarea lor în politică, îi susţinem şi vom fi mereu alături de ei. Eu ştiu ce înseamnă să fii îndrumat, susţinut, dar şi muştruluit… Am avut şi am privilegiul să lucrez cu unul dintre cei mai apreciaţi politicieni giurgiuveni, Niculae Bădălău, a fost cea mai grea şcoală, nu ştiu dacă încă am absolvit, dar mă străduiesc să finalizez cursurile cu bine. Nu contează că vorbim de TSD, de organizaţia de pensionari sau de femei, suntem toţi PSD, cea mai puternică organizaţie din ţară şi sper să rămânem aşa, să avem cele mai bune rezultate şi de acum înainte!”, a subliniat Mina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.