Primul eveniment rutier la care au intervent cei de la ISU Giurgiu a avut loc în jurul orei 13.30, în Dobreni. După ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în şanţ şi au fost trei victime.

Poliţiştii spun că vina a fost a unui bărbat, în vârstă de 85 de ani, care a traversat strada fără să se asigure. El a fost acroşat de maşina menţionată, autoturismul s-a răsturnat. Bătrânul a murit iar celelalte două victime- din maşină- au fost transportate la spital.La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii de la Colibaşi şi două Ambulanţe.

Cel de-al doilea accident rutier s-a petrecut în juru orei 17.00, la ieşirea din Mihăileşti spre Ghimpaţi. În eveniment au fost implicate un autocar şi o dubă plină cu varză. Din fericire, în acest caz, nu au fost înregistrate victime.

De asemenea, tot ieri, în jurul orei 14.00, pompierii giurgiuveni de la Descarcerare au intervenit pentru deblocarea unei persoane dintr-o locuinţă din Aleea Fabricii de Zahăr. La faţa locului, echipajul a găsit un bărbat, în vârstă de 77 de ani, mort în casă. Poliţia face cercetări în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.