Mulţumindu-le pentru implicare, dăruire, respect şi efort susţinut, seniorii prezenţi la Conferinţa Extraordinară a TSD Giurgiu, unde tinerii şi-au ales noua conducere, au completat ideea de bază şi cu mesaje „personalizate”.

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu: „Privindu-vă, îmi dau seama că am pierdut o etapă interesantă în politică. Atunci când am intrat în PSD, a fost direct la seniori, nu am avut ocazia să trec prin TSD, să mă bucur de un grup de tineri unit, aşa, cum sunteţi voi! Sunt, totuşi, bucuros pentru că alături de mine, de noi, seniorii, au „crescut” mulţi tineri valoroşi, s-au pregătit, s-au maturizat, au învăţat şi au posibilitatea să ajungă în funcţii foarte înalte, atât politice, cât şi în administraţie. Succes vă spun tuturor şi să rămâneţi uniţi!”.

Preşedintele OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici:

„Voi sunteţi sufletul partidului! Vă sfătuiesc să vă alegeţi întotdeauna cu atenţie liderul, trebuie să analizaţi dacă are capacitatea să vă conducă şi sunt convinsă că există, acum, oameni potriviţi pentru a vă fi lideri la TSD Giurgiu”.

 Senatorul PSD Cristian Marciu:

„Vă mulţumesc vouă, tuturor membrilor TSD Giurgiu pentru că aţi fost alături de seniori în toate bătăliile electorale. Este meritul liderului nostru, Niculae Bădălău, pentru că a ştiut să formeze o echipă, a dat sarcini precise, este meritul lui că a ţinut organizaţia unită. Trebuie să le mulţumim şi primarilor pentru că reuşita şi se datorează şi lor. Trebuie, în aceste condiţii, să ne menţinem, succesul trebuie menţinut! PSD a avut mereu oameni competenţi şi tot mereu a luat ţara de jos şi-a repus-o pe picioare prin bunele guvernări. Pe dumneavoastră vă rog să fiţi mesagerii noştri şi împreună să demonstrăm că PSD este singurul partid care prin programul său economic, politic, administrativ poate duce România pe locul pe care îl merită în Europa”.

 

Deputatul PSD Elena Dinu:

„Eu sper ca cei care v-au condus până acum împreună cu cei care o vor face de acum încolo să alcătuiască o echipă performantă şi care să poată reprezenta viitorul PSD Giurgiu. Venim după două campanii electorale grele, dar pe care le-am câştigat, vor urma multe altele şi vreau să vă mulţumesc pentru că mereu aţi fost alături de noi şi aşa mi-aş dori să rămâneţi. Am avut, avem şi vom avea nevoie de voi, de forţa voastră, de optimismul vostru şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru momentul în care veţi prelua ştafeta de la noi, în politică şi în administraţie. Mult succes şi să rămâneţi aceeaşi echipă frumoasă şi unită!”

 

George Pălălău- preşedinte PES Activists Giurgiu

„Când am intrat eu în politică, în 2000, seniorii ne spuneau: ştiţi când conduc tinerii un partid? Când ajung bătrâni. Ei, organizaţia PSD Giurgiu cu a sa conducere a pus mare accent pe tineri, au fost promovaţi şi avem, iată, preşedinte un tânăr, ministru al Transporturilor la fel, consilieri locali şi judeţeni. Sunt exemple de urmat şi vă rog să îndrăzniţi şi voi să credeţi, asigurându-vă că aveţi tot sprijinul nostru. Am crescut alături de tineri frumoşi, cu idealuri şi prietenie adevărată, cu rezultate foarte bune”.

 

Gigi Oprişan- şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean

„Îi doresc viitorului preşedinte al TSD Giurgiu să fie consecvent. Am învăţat, de-a lungul vremii multe, dar mai ales că la partid nu e cu supărare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.