Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu și inspectori RAR au desfășurat marţi, 9 mai, o acțiune pe raza județului Giurgiu, pentru reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

„Acțiunea a vizat sancționarea nerespectării normelor rutiere și a defecțiunilor tehnice, constatate la autovehiculele destinate transportului de marfă cu masa  autorizată până la 3.5 tone, autovehicule cu capacitatea de transport mai mică sau egală cu 8+1 locuri și autovehicule destinate transportului de persoane în regim de taxi.

Polițiștii au verificat legalitatea tipului de transport, deținerea și verificarea documentelor necesare efectuării transportului de persoane, verificate documentele conducătorilor auto și starea tehnică a autovehiculelor.

Pe timpul acțiunii au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale, reținute 3 permise de conducere, retrase 8 certificate de înmatruculare și întocmit un dosar penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.