După anunţul făcut, joi, 27 aprilie, de către preşedintele Consiliului Judeţean(CJ) Giurgiu, Marian Mina, cu privire la obţinerea unor fonduri europene pentru Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, vineri, 28 aprilie, consilierii judeţeni au aprobat un alt proiect referitor la unitatea sanitară giurgiuveană.

Este vorba despre un proiect pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea pavilionului administrativ. Deocamdată, a fost aprobată doar documentaţia tehnico-economică iar sumele ar urma să fie suportate din bugetul judeţului.

În referatul ce însoţeşte proiectul de hotărâre, se arată că, în cadrul SJU Giurgiu se află corpul C3- Pavilion administrativ, Ambulanţă, Cabinet stomatologic, corp de clădire ce nu a beneficiat de reparaţii capitale în ultimii 40 de ani.

Pe pagina de Facebook a CJ Giurgiu se arată că, printre lucrările ce vor fi efectuate acolo se numără: consolidarea clădirii, cămăşuili la pereţii exteriori, dar şi pe interior, refacerea tencuielilor, realizarea termoizolaţiei, schimbarea tâmplăriei, modernizarea instalaţiilor termice şi electrice şi aşa mai departe. De asemenea, autorităţile judeţene vor şi dotarea cu mobilier a spaţiilor din pavilionul respectiv.

Un alt proiect aprobat vinerea trecută de aleşii judeţeni se referă la documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul „reparaţie capitală secţia exterioară a Spitalului de Psihiatrie Vadu-Lat”.

Proiectul poate fi studiat AICI: http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/Stiri.nsf/All/426E834FB808E896C225810D003D3C27/$FILE/punctul%20nr.6.PDF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.