Toate acestea, în doar trei zile. Poliţiştii giurgiuveni au acţionat, în perioada 21-23 aprilie a.c., pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

„Astfel, poliţiştii au acţionat în toate localităţile judeţului unde s-au desfăşurat manifestări religioase, cultural artistice sau de agrement, iar un accent deosebit s-a pus pentru asigurarea liniștii și ordinii publice la manifestările culturale desfășurate în municipiul Giurgiu, cu ocazia Zilei Orașului. În această perioadă, polițiștii au aplicat 553 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 224.770 lei şi au întocmit 20 de dosare penale”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Conform sursei citate, poliţiştii rutieri au constatat 9 infracţiuni rutiere (2 pentru consumul de băuturi alcoolice, 4 pentru conducere fără permis, 3 pentru punerea în circulaţie de autovehicule neînmatriculate), au reţinut în vederea suspendării 31 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

„În mediul rural s-au produs 8 altercaţii, majoritatea intrafamiliale, pentru care poliţiştii au deschis dosare penale pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, mai este precizat în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.