Cum era aia: „băieţii buni… n-are noroc”, nu? Ce chestie, nici PNL Giurgiu nu mai are liberali. Cel puţin, nu la conducere. Şi nici de ales nu mai are. Blestemele lu’ Lucică, aş zice.

Mai întâi, PNL a scuipat de trei ori în dreapta şi s-a lepădat de doctrină, la municipiu. Asta, desigur, după „zdrobitoarea” victorie a lui Marian Măroiu(fost PSD-ist înfocat), de sâmbătă, 22 aprilie, de la alegerile din timpul Conferinţei Organizaţiei Municipale.

Bine, acum, serios vorbind, a şi avut domnul acesta o „concurenţă” pe măsura… „dimensiunilor atinse” în ultimii ani de PNL municipal, în oglindă cu filiala judeţeană.

A avut-o, într-un fel, pe tanti Dana, al cărei „liberalism” rămâne complet de neînţeles pentru omu’ de rând, dar şi pentru cei aproape 200 de(teoretic) PNL-işti care i-au transmis, finuţ, să se ducă acasă şi să scrie în continuare pe Facebook. Şi atât. Acea tanti Dana care, uite, ar putea, de ce nu, să-şi facă, dacă tot are poftă, un partiduţ mic, mic, cu vreo 26 de minioni care să strige după ea pe stradă: uraaa, „bad boss”, „bad boss”.

Apoi, a mai fost Cosmin Marciu, fost interimar la aceeaşi structură, dar care n-a reuşit să convingă în aproape un an cât a condus-o.

Din câte ştim, la judeţ e şi mai mişto. În afară de Gheorghe Ştefan care a fost de mic PDL-ist(deci, tot nu PNL-ist), ceilalţi doi candidaţi(cică ar rămâne unul care îl egalează pe al doilea la numărul de partide prin care a trecut) ar putea intra, lejer, în Cartea Recordurilor.

Dar clar nu la respectarea doctrinei liberale până la ultima suflare politică. O, nu!

Beianu a „vizitat”, pe rând(cu funcţii de conducere aferente, adicătelea), Mişcarea Ecologistă(încă nu-şi aminteşte de asta), APR, PUR, PNL, PSD, înapoi la PNL. Cum s-ar zice, dacă PNL-iştilor li se face poftă vreodată să-şi schimbe doctrina, pot încerca cu liniuţele notate de Beianu, de la toate formaţiunile care l-au ajutat să se „menţină”.

Beianu, ca Beianu, că înţelegem că de „morţi politic” numai de bine, da’ Marin Anton îl bate la fundul gol( scuzaţi, ştiu, puteam trăi şi fără imaginea asta!): PD, PNL, UNPR, PMP, PNL(am uitat vreunul?), nu neapărat în ordinea asta, dar ce mai contează.

Pe bune? Quintus ştie ce faceţi voi, la Giurgiu?

Şi-n plus, Marin Anton duce în spate nişte dosărele în cercetare, şi la ANI(care, potrivit colegilor de la Giurgiu pe Surse, ar solicita PNL central să-l verifice de vreo funcţie publică, pen’ că nu mai are voie) şi la DIICOT.

Săracul PNL Giurgiu! Aproape că mi-e milă.

Parcă-i şi văd la şedinţe, strigând în cor, după „leader”: Cine suntem noi? Nu mai ştim! Cine ne conduce? Nu mai ştim! De unde e el? Din toate partidele! Şi ce vrem? Să rupem gura giurgiuvenilor!

Hai, baftă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.