De vineri, 21 aprilie, şi până duminică, 23 aprilie, giurgiuvenii sunt aşteptaţi pe platoul din faţa Teatrului „Tudor Vianu”, la spectacole pentru toate gusturile, dar şi să guste bunătăţi ce vor fi comercializate la tarabe amenajate în zonă.

Organizatorii, adică autorităţile locale, anunţă că vor cânta pentru giurgiuveni atât artişti locali, cât şi naţionali din mai mult genuri muzicale.

Astfel, vineri, de la ora 17.45, va avea loc un spectacol coregrafic susţinut de dansatorii de la Floria Art, iar de la ora 19.00, un spectacol susţinut de „Hobby Dance”. De la ora 20.00, vor urca pe scena din faţa teatrului artişti de muzică populară precum Reta Baltga, Maria Văduva, Saveta Bogdan, Ioan Chirilă, Natalia Albu.

Sâmbătă seara, după spectacolele artiştilor locali, vor cânta la Giurgiu: Mike Godorja &Blue Spirit, Trupa Zero, Proconsul şi Pact, iar duminică, de la 18.30, la Ateneu, va fi un concert simfonic al Orchestrei „Valahia” şi de la ora 19.00, pe scena din faţa teatrului, vor veni să cânte Matteo, Vescan, Alina Eremia, Lora şi 3 Sud Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.