Confruntare din play-off va începe la ora 20.30. Preţurile biletelor sunt următoarele:

Tribuna 1 (sectoarele 1-4 / 9-12) – 30 lei
Tribuna 1 (sectoarele 5-8) – 40 lei
Tribuna 2 – 20 lei
Peluza – 10 lei

Persoanele care vor merge in locatiile partenere, vor avea sansa sa primeasca un voucher cu discout de 15% pentru tichetul de meci.
• Locatii partenere: Possesso Café Giurgiu, Restaurant D’Alexia Giurgiu, Taverna la Grecu Giurgiu, Hotel Sud Giurgiu.”

Aproximativ 160 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ‘Matei Basarab’ Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării partidei de fotbal dintre echipele Astra Giurgiu — F.C. Dinamo București.

„Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy și Aleea Plantelor.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porților și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, suporterii sunt sfătuiți să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui ,,spectacol sportiv’ în condiții de siguranță și fair-play.

Clubul organizator a pus în vânzare aproximativ 5.000 de bilete

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posibilitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente. În acest sens, sunt rugați să parcheze autoturismele în spațiile amenajate în alte zone ale municipiului.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pe această cale, forțele de ordine mulțumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast și corect de care vor da dovadă și le urează vizionare plăcută!”- IJJ Giurgiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.