Preşedintele executiv al PSD, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie într-o recentă conferinţă de presă, la Giurgiu, în contextul măsurilor cuprinse în Programul de Guvernare pentru acest sector de activitate.

„România importă carne de porc în proporţie de 76% şi în proporţie de 70% carne de pui. Aceasta, în condiţiile în care România a fost exportator de top în acest sector. Avem o creştere economică bazată pe consum şi sper să depăşim previziunile economice. Bugetul de stat are o bază solidă şi dorim ca acest consum să fie bazat pe producătorii români. Să-i „îmbogăţim”, dacă doriţi, pe cei care produc în România(…). Cum să ne explicăm că, în ultimii ani, s-au închis zeci de abatoare, dar au fost înfiinţate 1.200 de firme de tranşare. România trebuie să îşi protejeze producătorii interni astfel încât banii să rămână în ţară! România începe să funcţioneze, să lăsăm firmele autohtone să producă în ţară!”, a spus, la Giurgiu, Niculae Bădălău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.