Senatorul giurgiuvean a făcut această afirmaţie, ieri, în conferinţă de presă.

Mai întâi, el a fost întrebat dacă PSD ia în calcul o eventuală încercare de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

El a spus că nu s-a discutat despre aşa ceva.

„Nu am discutat despre nicio suspendare a preşedintelui. 2017-2018 nu sunt ani cu alegeri, ci trebuie să fie ani de construcţie. Noi avem un program de guvernare solid şi pe care vrem să îl punem în aplicare. Asta ne preocupă, le-am promis oamenilor că vom implementa măsuri socio-economice bune şi asta vrem să facem. Din păcate, s-a creat, aşa, o fobie, cu Ordonanţa 13. Sigur, noi, prin programul de guvernare ne propunem şi să sprijinim firmele autohtone, dar se va schimba şi situaţia cu impozitele pe care le vor plăti firmele străine. Sperăm ca multinaţionalele să înceapă să plătească impozitele în ţară. Când deranjezi mulţi oameni… În România, democraţia funcţionează, dar noi suntem obligaţi să guvernăm pentru tot poporul”, a declarat Niculae Bădălău.

Preşedintele executiv al PSD central a mai spus că, într-adevăr, sunt presiuni din teritoriu cu privire la organizarea unui mare miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, dar o discuţie pe această temă va avea loc la următorul Comitet Executiv al PSD.

„Repet, principalul nostru obiectiv este programul de guvernare. Înţeleg, demonstrăm, demonstrăm, dar cineva trebuie să mai şi muncească pentru a avea ce mânca… Opoziţia, pricep, altceva n-are ce face decât să strige, dar noi, PSD şi ALDE, nu avem timp de asta acum”, a precizat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.