Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut azi un rezumat al rezoluţiilor şi punctelor de vedere adoptate, zilele trecute, la şedinţa Comitetului Executiv al organizaţiei judeţene a formaţiunii amintite.

„Am avut şedinţa Comitetului Executiv al PSD Giurgiu şi, aşa cum ştiţi, am adoptat o rezoluţie de susţinere a Guvernului Grindeanu. Este un Executiv legitim şi care trebuie să continue programul de implementare a măsurilor socio-economice atât de aşteptate de români.

Am adoptat, de asemenea, şi o rezoluţie de susţinere a preşedintelui Liviu Dragnea. El a condus două campanii electorale, în opinia mea magistrale, cu rezultatele care s-au văzut, dar, de asemenea, preşedintele Dragnea a contribuit şi la Programul de Guvernare al PSD.

Am stabilit la şedinţa CEX şi că ne disociem de declaraţiile domnului Chirică. Mi se părea normal să îşi spună nemulţumirile în Comitetul Executiv al PSD. Nu e normal să îţi spui opiniile în presă, dar să nu faci acest lucru la o şedinţă cu ai tăi colegi”, a declarat Marian Mina, la conferinţa de presă de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.