Zeci de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) „Vlaşca” Giurgiu, reprezentaţi ai celorlalte structuri ale Ministerului de Interne şi cei ai autorităţilor publice locale au participat marţi, 14 februarie, la prezentarea bilanţului activităţii desfăşurate anul trecut de către pompierii giurgiuveni.

Bilanţul a fost prezentat chiar de şeful ISU Giurgiu, colonelul Emil Apostol, care le-a mulţumit tuturor pentru sprijin, implicare, eforturi.

„Avem o excelentă colaborare cu reprezentanţii Consiliului Judeţean şi îi mulţumesc pentru asta preşedintelui Marian Mina. Avem de asemenea o colaborare foarte bună cu ai noştri colegi de la celelalte structuri MAI şi MapN. Întâmplător am pus bilanţul azi, de Ziua Îndrăgostiţilor, dar un lucru este cert, ne iubim foarte mult meseria, o facem din suflet şi cea mai mare bucurie pentru noi este când îi putem ajuta pe oameni(…). Le mulţumesc tuturor colegilor! Un comandant nu poate exista fără oamenii din spatele lui şi, dacă în 2011, când am venit aici, ISU Giurgiu era într-o poziţie nu tocmai normală, eu zic că am ajuns acolo unde merităm şi suntem o instituţie sobră, integră, corectă, profesionistă şi poate chiar mai mult de 100% în slujba oamenilor!”, a spus Emil Apostol.

I-au felicitat pentru activitatea dintotdeauna şi invitaţii lor, respectiv vicepreşedinţii CJ Giurgiu, Lucian Corozel şi Vasile Andronache, dar şi prefectul Lavinia Crişu. Totodată, un mesaj de încurajare şi felicitări pentru tot ce au făcut pentru semenii lor au primit pompierii giurgiuveni şi de la reprezentantul IGSU, lt. Col. Daniel Dănăilă.

„La dumneavoastră, nu sunt vorbe, sunt fapte. Doresc să vă asigur că noi, cei din Consiliul Judeţean Giurgiu vom fi permanent alături de dumneavoastră. Vă felicit pentru activitatea de anul trecut şi nu numai!”, a spus şi vicele Andronache.

A luat cuvântul şi vicepreşedintele Lucian Corozel. „În numele preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, doresc să vă transmit felicitări pentru toate rezultatele obţinute în urma desfăşurării activităţii în 2016. Doresc la rândul meu să felicit toate cadrele ISU Giurgiu, eroii noştri modeşti aflaţi zi de zi în luptă cu focul, cu apa, cu calamităţile pentru a ne salva pe noi. Vă asigur şi eu de întreaga mea susţinere!”, a spus Corozel.

La rândul său, prefectul Lavinia Crişu le-a mulţumit pompierilor giurgiuveni în primul rând pentru că există.

„Sunt foarte bucuroasă şi onorată că am avut ocazia, prin prisma funcţiei pe care o ocup, să vă cunosc îndeaproape. Ştiu că meseria dumneavoastră implică mult risc şi chiar îi spuneam domnului colonel Apostol, de fiecare dată când era vreo situaţie dificilă, să aibă mare grijă de cei care erau acolo pentru a interveni. Mereu îmi spunea să stau liniştită pentru că oamenii lui sunt pregătiţi şi se vor întoarce cu bine la casele lor! Vă felicit pentru ceea ce faceţi, dar şi pentru că sunteţi o familie, în interiorul ISU Giurgiu, dar şi în MAI!”, a precizat Lavinia Crişu.

Cu informaţii din bilanţul ISU Giurgiu vom reveni pe parcursul zilei.

Mai multe fotografii de la eveniment, în scurt timp pe pagina noastră de Facebook: Giurgiu Net Oficial

 

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.