Şi-a făcut intrarea în plenul Parlamentului ca o prinţesă jucăuşă pe care-o strâng rău pantofii de cleştar, dar pe care treaba asta n-o împiedică să facă mulţimii cu mâna, profund constipată(naţional vorbind), rânjind a servicii secrete satisfăcătoare.

Klaus Iohannis a reuşit azi să sperie iar jumătate de Românie, în timp ce cealaltă jumătate a avut un orgasm „intelectual” multiplu, după fiecare virgulă nemţească a „prinţesei” ăsteia războinice.

Cum poţi să ţii un discurs ca cel de azi rânjind într-un fel pe care şi Băsescu ar fi invidios? Cum e posibil să vorbeşti rânjind despre „lucruri rele” care ar trebui să-i ţină în continuare în Piaţa Victoriei pe cei care au deturnat obiectivul protestului iniţial?

Dar cum e posibil ca atâţi ” intelectuali” care fac mişto prosteşte de „mamaile şi tataii” din faţa Palatului Cotroceni să pună botul la aşa ceva mai ceva decât „needucaţii” la „pomana electorală a ciumei roşii”?

Cum e posibil să aplaudaţi aşa ceva?

Cum e posibil să aplaudaţi instigarea la nerespectarea legii, prin felicitarea de către preşedintele României a celor care şi-au dus copiii la proteste? Cum e posibil să aplauzi instigarea la dezbinare şi perpetuarea urii între români? Cum e posibil să îţi vină să râzi şi să repeţi într-un context complet nepotrivit nefericita-ţi exprimare „ghinion”, ca un fel de „ciocu’ mic!”?

Şi mai ales cum e posibil să nu spui măcar un cuvinţel referitor la protestul din faţa „casei tale”?

Domnule Iohannis, ce e aşa de amuzant în România de azi? Nu vă e teamă că cine râde la urmă va râde mai bine?

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.