Vedeţi? Se întâmplă şi la case mai mari! C-aşa păţeşte omu’ când i se urăşte cu preabinele… Surse sigure, serioase şi cu dovada-n tolbă ne-au informat că, în decembrie anul trecut, a… cam fost prins la braconaj ditamai fermierul din Giurgiu, unul cu ditamai funcţia publică.

Deci, pentru că „sărăcia-i mare”, Vasile Andronache(foto 1 – stânga, foto 2) s-ar fi gândit că poa’ să ia puţintel din natură, fără permis, fără să ceară voie, că doar pământurile-s ale… judeţului pe care-l reprezintă, nu?

Şi, curajos, vicele s-a apucat să tragă cu puşca pe, atenţie!, un teren de vânătoare privat situat la circa 150 de metri de localitatea Prundu. Şi nu singur, ci cu un, evident, prieten, cu nişte câini de vânătoare, dar fără vreo autorizaţie pentru activitatea cu pricina.

Cum a ajuns, însă, în atenţia oamenilor legii activitatea respectivă? Păi, e de-a dreptul ilar, dar e pe bune, cică un sătean s-a trezit cu alicele puştii vicelui fix pe acoperişul casei şi, speriat, ar fi sunat la 112.

Curat ghinion!

Ne gândim că tare şi mare trebuie să fi fost ruşinea alesului prins cu “braconaju-n sac”. Oricum, sigur tare şi mare e cu siguranţă dosarul penal – 4726/P/2016-  făcut de poliţişti în acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.