Colegii de la Giurgiu Acum au aflat că, după constituirea noilor comisii parlamentare, au fost stabilite şi funcţii în Legislativul României pentru deputaţii şi senatorii giurgiuveni.

Astfel, după ce Niculae Bădălău a fost ales vicepreşedinte al Senatului, deputatul Răzvan Cuc a devenit vicepreşedinte al Comisiei de Transporturi.

„Ziua de astăzi mi-a adus un alt moment de satisfacție: alegerea mea ca vicepreședinte al Comisiei de Transporturi. Este o responsabilitate care mă onorează și de care am de gând să mă achit cu onoare”, scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

La rândul său, deputatul Elena Dinu a fost aleasă secretar al Comisiei de Sănătate. „Mă bucur nespus că voi putea activa inclusiv într-un domeniu în care am experienţă, adică în domeniul sănătăţii. Sunt onorată pentru alegerea făcută de către colegii mei şi abia aştept să începem lucrul!”, spune şi Elena Dinu.

Şi senatorul Cristian Marciu va avea o funcţie deosebit de importantă în Parlament, respectiv vice-lider al grupului PSD din Senat.

Felicitări tuturor şi succese maxime în tot ce vor întreprinde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.