Social-democraţii giurgiuveni Elena Dinu, Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei sunt pentru prima oară în Parlamentul României şi toţi au descris ziua de ieri ca fiind una emoţionantă.

„Un alt moment emoţionant din viaţa mea s-a derulat astăzi, în Camera Deputaţilor- depunerea jurământului în calitate de deputat. Să fie într-un ceas bun, zic!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Răzvan Cuc.

„Astăzi, alături de colegii mei, am depus „Jurământul de credinţă faţă de ţară şi popor” în cadrul şedinţei solemne de plen a Camerei Deputaţilor. Doamne ajută!”, a scris şi Alexandru Andrei, tot pe Facebook.

 

 „Datorită încrederii acordate de dumneavoastră, stimaţi giurgiuveni, a conducerii PSD Giurgiu, a prietenilor şi familiei mele am trăit, astăzi, clipe deosebite şi, desigur, deosebit de emoţionante, la depunerea jurământului ca deputat de Giurgiu! 
Vă mulţumesc tuturor şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru un mandat cu realizări pentru municipiul şi judeţul Giurgiu! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, este şi mesajul Elenei Dinu.

 Niculae Bădălău şi Cristian Marciu- PSD- au depus şi ei ieri jurământul în calitatea de senatori.

Succes tuturor în activitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.