Pensionarii social-democraţi giurgiuveni au postat, recent, pe pagina lor de Facebook, un mesaj ce cuprinde opinia lor despre Uniunea Salvaţi România.

Publicăm şi noi aici integral textul de pe pagina OPSD Giurgiu.

„USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după semi succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România).

Trupa din București (USB) de la alegerile locale a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, este compusă din „români autentici” la alegerile parlamentare.

Dacă citești lista candidaților USR ai sentimentul că nu mai există iotă de român: SEIDLER, GAYRAL, PAL, IURISNITI, WAGNER, SCHUSTER, WIENER, FORGO, TOTH, VERMAN, GORCZYNSKI, KLOYBER, MEMET, MARK, VISLOGUZOV, RETI, GALL, BULFON, KISS, MARUSSI, IANK, ECHERT, SCHUSTER II, SACHETTI, TELEKI, BRANDL etc.

Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia care „salvează” tot timpul ceva- musai „uniți”- nu au salvat nimic, ba, dimpotrivă.
Un titlu valorează cât o mie de cuvinte: „Pensionari idioți, nu mai nenorociți această tară”
Cam așa ne califică USR-iștii pe site-ul „asapteadimensiune.ro” Citiți și vă veți convinge ce ne așteaptă dacă această gașcă va veni la putere!

OPSD Giurgiu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.