Seara trecută, luni, 28 noiembrie, echipe ale PSD Giurgiu au continuat activităţile electorale în municipiu şi în judeţ- Iepureşti.

Potrivit colegilor de la Giurgiu Acum, în prezența primarului comunei, Aurel Ceaușu, cei doi candidați pentru Camera Deputaților Răzvan Cuc și Alexandru Andrei, dar și candidatul pentru Senat, Cristian Marciu, au prezentat locuitorilor comunei programul de guvernare al Partidului Social-Democrat, în special secțiunea pe agricultură(foto Oana Călin).iepuresti-1 iepuresti-2 iepuresti-3 iepuresti-4Ați văzut cu ochii dumneavoastră că, prin OG28, și cu sprijinul atât al celor de față, dar mai ales al senatorului Niculae Bădălău, președintele partidului, și candidat pentru încă un mandat tot de senator, de pe poziția I, comuna a căpătat alt aspect. Ne dorim să continuăm dezvoltarea începută, chiar dacă a stagnat puțin, din cauza guvernului tehnocrat care nu a făcut altceva decât să oprească finanțările. Noi vom merge în Parlament și ne vom zbate pentru dumneavoastră, giurgiuvenii care ne-ați dat girul”, a afirmat, la întâlnirea cu cetățenii, Răzvan Cuc.

Azi, 29 noiembrie, la prima oră, tinerii harnici, însoţiţi de Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei au mers la Roata de Jos.roata-1 roata-2 roata-3 roata-4

„Prima oră, prima zăpadă, echipa mai mobilizată ca niciodată! Astăzi, ne-am întâlnit cu locuitorii comunei Roata de Jos, comună mare cu oameni gospodari. Am fost întâmpinați cu simpatie și bunăvoință pentru că vor să traiască mai bine, în condiții civilizate pentru ei și copiii lor. Iar ei știu că noi putem să le oferim asta”, a scris marţi dimineaţă pe pagina sa de Facebook, Răzvan Cuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.