Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, în conferinţa de presă de joi, 24 noiembrie, a vorbit şi despre câteva dintre cele mai importante măsuri cuprinse în Programul de Guvernare al PSD.

„Programul de Guvernare al PSD pentru toate sectoarele de activitate-  Economic, Agricultură, Sănătate, Mediul de Afaceri, Tineret- este unul corect şi care vine în ajutorul românilor. Încercăm, aşa cum am explicat, să consolidăm o clasă de mijloc care să poată, la rândul său, să susţină economia României. De la înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi continuând cu toate măsurile sociale şi economice prezentate”, a declarat Bădălău.

La capitolul Sănătate, senatorul giurgiuvean a reamintit despre construirea unui mare spital care, speră Niculae Bădălău, să fie ridicat chiar în judeţul nostru, dacă există posibilitatea.De asemenea, a reamintit despre construirea a opt spitale regionale, despre modernizarea spitalelor judeţene, cât şi despre majorările salariale pentru medici şi personal auxiliar.

„În ceea ce priveşte Programul de Guvernare pentru Agricultură, la care am contribuit şi eu, s-a plecat de la necesităţile, de la realităţile prezentului. Vorbim despre măsuri precum impozit zero pentru terenul agricol lucrat, dar şi TVA zero pentru toate materiile prime şi serviciile din agricultură. Sunt şi măsuri care vor influenţa pozitiv judeţul Giurgiu la acest capitol: asigurarea de 10.000 de euro anual pentru 12.000 de fermieri care vor avea peste 200 de capete de porcine şi 3.000 de euro anual pentru fiecare dintre cei 40.000 de fermieri care vor avea 1.000 de metri pătraţi de solarii”, a subliniat liderul PSD Giurgiu.

Niculae Bădălău a menţionat şi faptul că o creştere economică pe consum poate fi realizată doar când pe piaţa din România vor fi cât mai multe produse autohtone.

„E greu de înţeles ce se întâmplă acum, cu Cioloş- susţinut de PNL- care a fost ministru pe Agricultură, inclusiv la Comisia Europeană era pe acelaşi domeniu, subvenţiile pentru fermieri nu sunt plătite la timp, în anul în care au fost tehnocraţii la guvernare, fermierii români au dus-o cel mai greu. Noi venim să sprijinim agricultura iar ei au distrus-o. Vrem să sprijinim fermierii să producă pentru ţara noastră şi să şi exporte, să nu mai fim doar o piaţă de desfacere pentru străini!”, a subliniat senatorul giurgiuvean.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.