Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a participat joi, 24 noiembrie, la conferinţa de presă săptămânală a organizaţiei judeţene a formaţiunii politice menţionate.

Senatorul social-democrat a spus, mai întâi, că, din nou, PSD a demonstrat o dată în plus că are o echipă civilizată şi că duce o campanie pe măsură.

„PSD are o echipă de oameni civilizaţi, pragmatici şi, iată, suntem la jumătatea campaniei electorale şi colegii mei au reuşit să ajungă în mai bine de jumătate dintre comunele judeţului. Am primit semnale pozitive din partea giurgiuvenilor, oamenii apreciază toate lucrurile bune făcute de Guvernul Ponta şi au încredere în Programul nostru de Guvernare”, a spus Niculae Bădălău, menţionând că, deşi n-au fost „dispute” mari, au existat câteva momente lipsite de fair-play din partea adversarilor politici.

„Colegii de la PNL trebuie să înţeleagă faptul că legea trebuie respectată şi îmi doresc să nu mai folosească tot felul de mijloace care nu sunt prevăzute de aceasta(cu referire la difuzarea muzicii populare, n.r.). Această campanie este finanţată de la bugetul de stat, deci din banii cetăţenilor şi trebuie să fie una corectă, cinstită pentru toţi competitorii politici(…). Dacă nu scrie în lege că poţi să sperii găinile giurgiuvenilor cu goarna, atunci nu o faci”, a mai declarat senatorul giurgiuvean.

Niculae Bădălău a spus şi că, în opinia sa, la nivelul judeţului Giurgiu, PSD va obţine un scor de peste 60% la alegerile din 11 decembrie.

„Vă garantez acest lucru! Vom urca în următoarea perioadă, dar totul depinde de fiecare dintre noi. Am muncit, în ultimii ani, pentru această echipă şi, aşa cum la locale am reuşit să avem o majoritate stabilă în Consiliul Judeţean, cu siguranţă aşa va fi şi la parlamentare. Venim în faţa oamenilor cu giurgiuveni, sunt candidaţi care locuiesc în Giurgiu, cunosc problemele judeţului şi îşi doresc rezolvarea acestora! Sunt convins că şi PSD Giurgiu municipal va fi prima organizaţie din ţară!”, a mai spus preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, la conferinţa de joi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.