Cu propriile lor mânuţe au pregătit pungi cu fructe şi legume proaspete pe care le-au adus părinţii lor, din gospodăriile proprii, în cadrul unei campanii speciale derulate de Şcoala Malu Spart.

Elevii unităţii de învăţământ menţionate au dovedit, astfel, că nu sunt doar harnici la învăţătură, ci sunt şi sufletişti, preocupaţi ca şi cei mai puţin norocoşi să aibă hrană sănătoasă pe masă.

Conducerea Şcolii din Malu Spart a organizat, zilele acestea, o campanie denumită „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”. Miercuri, 16 noiembrie, toate darurile au fost strânse la un loc şi pregătite de cei mici pentru a ajunge la copiii de la Aşezământul „Grădina Maicii Domnului”.1 2 4 5 6 7 8 12 14 15 16 17

„Oferim zâmbete! Vă mulţumim în numele şcolii tuturor celor care ați dăruit din suflet pentru suflet, aducând un licăr de bucurie unor copii şi bătrâni cu nevoi. Știam că ne putem baza ca de fiecare dată pe generozitatea dumneavoastră şi dorim să putem realiza cât mai multe acțiuni de acest gen împreună. Mulțumim şi cadrelor didactice care au participat la acțiune”, scriu reprezentanţii Şcolii Malu Spart, pe pagina lor de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.