Acum, pe bune, nici nu mai contează dacă-ţi iese sau nu. Dacă-i de la centru ordin, apăi t-apuci, frate, şi bagi, cât mai alambicat, justificări din top. Nu că ţi-ar fi complet străine, să fim cinstiţi!

Justificări pur PNL-isto-PDL-iste primim şi în conferinţele de presă ale PNL Giurgiu. Ca să facă ciocu’ mic medicul şi profesorul.

Să priceapă dracului odată că pentru ei, când eşti matale sus sau pe-aproape, nu prea e momentul vreodată. Salarii majorate pentru medici şi dascăli? Fiţi serioşi, într-o altă viaţă!dsc_0369

Că acum… economia-i strâmbă, că, ştiţi, ceasu’ rău- pisica tehnocrată. Că dacă vine criza? Că dacă pică drobul de sare bruxellez şi ne strică freza noastră cea de toate zilele, e?

Sigur că tu, pios, zici: ca părinte, potenţial pacient, aş vrea…, că merită şi oamenii ăia să primească mai mult! Vai, însă, câtă tristeţe!, nu te lasă calculele megaexperţilor de la guvernul miraculos al “celui mai bun premier”- dar care nu e în stare să facă o dreptate reclamată de atâta amar de vreme!

Ş-apoi, mai ziceţi: cum rămâne cu cele 180 de zile înainte de finalul mandatului? Afurisită lege, când vrei matale ai putea-o modifica(vezi localele şi solicitarea cu cele 2 tururi de scrutin solicitate de PNL), dar când nu, e sfântă-a dracu’! Nici nu mai contează dacă subiectele cu iz central îţi ies sau nu. Că oricum nu mai ascultă nimeni şi nici nu există justificări viabile în atare cazuri. Cât de „dujmănos” să fii să zici: majorări salariale egal „crimă politică” sau „pomană electorală”, serios, acum?

În fine! Atât de duşmănos, se pare.

Dar să te apuci, ca lider al PNL Giurgiu, să pleci de la aşa ceva şi să treci la enumerarea unor lucruri nefăcute pe plan local- parafrazez: şcoli fără săli de sport, centre sportive lipsă, Casa Tineretului încă neterminată– mi se pare de noaptea minţii.

Să-ţi axezi discursul electoral pe baza lucrurilor nefăcute- câtă vreme a avut frâiele „dreapta” pe care o vrei sus, la Guvern şi-n Parlament, şi care a fost deja 4 mandate la municipiu şi 2 la judeţ, e de Doamne Fereşte! Şi să mai şi dai vina pe PSD pentru ce nu s-a făcut, asta e… fantastic, nu alta!

Acum pe bune, fraţilor, cât de scurtă credeţi că ne este memoria? Cât tupeu să aveţi ca să ne spuneţi, de parcă aţi aterizat ieri în Giurgiu, că n-avem d-alea sau d-alea?

Hai, pe Dan Vlaicu l-aş mai pricepe să se întrebe, că, „bietul”, habar n-are de Giurgiu, dar la dumneavoastră, admit, aveam pretenţii. Noi, giurgiuvenii, noi, toţi cei cărora ne spuneţi că să vă votăm.

Da, sigur, ca să ia medicii noştri şi dascălii noştri( şi nu numai) salarii mai mari când o vrea PDL-ul!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.