Consilierii locali giurgiuveni au aprobat, în cea mai recentă şedinţă, un proiect de hotărâre ce cuprinde un nou regulament privind atribuirea locuinţelor sociale în municipiul nostru.

Într-o conferinţă de presă ulterioară, primarul Nicolae Barbu a prezentat şi el, pe scurt, principalele modificări apărute în această privinţă.

Astfel, în primul rând, cei care vor o locuinţă socială trebuie să ştie că valoarea venitului nu trebuie să depăşească -per familie- 1.250 de lei.

De asemenea, noile reguli prevăd un accent mai scăzut pus pe numărul copiilor din familie sau pe vechimea cererii, comparativ cu regulamentul pentru ANL.

“Săptămâna viitoare, o comisie specială pentru verificarea dosarelor va intra în lucru, cei care solicită locuinţă socială vor primi formulare. De asemenea, pot consulta regulamentul ce a fost postat pe site-ul Primăriei Giurgiu(…). În acest moment, avem depuse peste 1.000 de cereri de locuinţe sociale”, a declarat Nicolae Barbu.

Puteţi studia documentaţia, accesând acest link: http://www.primariagiurgiu.ro/portal/giurgiu/primarie/portal.nsf/AllByUNID/29731997243DF321C225802700268817?OpenDocument

regulament-nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.