Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a făcut această afirmaţie, joi, 18 august, în cadrul conferinţei de presă a PSD Giurgiu şi în contextul declaraţiilor făcute de deputatul PNL(fost PDL, PMP, UNPR) Marin Anton despre cazul „Zona Liberă”.

anton„Se pricepe doar la circăraie. N-a învăţat nimic din administraţie, ci a rămas un circar PD-ist. A zis el că vrea nu ştiu cine să vândă terenurile din Zona Liberă. Păi, face o confuzie cu Nana. La noi, e domeniu public, nu pot fi vândute terenurile, cum ştie domnia sa… Penibil! Repet, domnule Anton, asta nu e Nana…”, a spus Bădălău.

Preşedintele PSD Giurgiu a opinat că, aşa cum arăta şi mai demult, PNL-ul, atât la nivel central, dar şi local, a fost „înghiţit” de PDL.

„Cei de la PD i-au dat afară pe aproape toţi liberalii, au scăpat de toţi. Or mai fi vreo 2-3, dar în rândurile din spate. Ei ştiu bine cum era pe vremea lor, când tăiau pensii, salarii, dar în acelaşi timp, era cu Nana, cu retrocedările”, a mai declarat liderul social-democrat.

Niculae Bădălău a spus că giurgivenii, mai ales la parlamentare, trebuie să „caute oameni care să-i reprezinte cu adevărat”. „Altfel, vom avea numai Agamiţă Dandanache d-ăsta… Suntem sătui!”, a conchis Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.