În urmă cu câteva momente, reprezentanţii Poliţiei Giurgiu au transmis un comunicat de presă prin care anunţă că, azi, 10 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu au reținut două persoane pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale comis în formă continuată și complicitate la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Astfel, în perioada a două sezoane de deszăpezire, administratorul unei societăți comerciale a întocmit și depus la sediul unei instituții publice din Giurgiu, documente pentru a atesta lucrări de deszăpezire ce nu au fost efectuate inducând în eroare reprezentanții acestei instituții, el fiind ajutat în activitatea infracțională și de un angajat al acesteia.

Prejudiciul cauzat este de peste șase sute mii lei.

Cercetările sunt desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu”, se arată în comunicat.

Vă anunţam şi noi, mai devreme, că la Consiliul Judeţean Giurgiu au avut loc descinderi făcute de Poliţia Economică.

Cercetările ar viza contracte încheiate anii trecuţi pentru deszăpezirea judeţului.

Iată, deci, că toate apelurile lansate, de-a lungul vremii, cu privire la oarece nereguli inclusiv în acest domeniu, nu rămân fără ecou…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.