Doi tineri giurgiuveni au obţinut note ori medii remarcabile la Bacalaureat sau la admiterea într-o unitate de învăţământ superioară.

Este vorba despre Cosmin-Florin Călcîi şi Marius Andrei Daia, ambii foşti elevi ai Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” Giurgiu. Cei doi sunt propuşi pentru un ajutor financiar de la Consiliul Judeţean, un proiect de hotărâre în acest sens urmând să fie votat mâine, 9 august, într-o şedinţă extraordinară, scrie pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu.

„Astfel, aleşii judeţului vor spune, prin vot, dacă sunt sau nu de acord să ofere câte 3.000 de lei lui Cosmin-Florin Călcîi, respectiv lui Marius Andrei Daia.

Cosmin Călcîi este singurul elev din judeţ care a promovat Bacalaureatul 2016 cu nota 10. El a învăţat la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”.

La rândul său, Marius Daia a fost admis la Academia Tehnică Militară Bucureşti pe primul loc cu o medie de 9.99. De asemenea fost elev al Colegiului „Ion Maiorescu”, Marius a promovat Bacalaureatul cu media 9,33, fiind pe locul II”, este precizat pe pagina de Facebook a CJ Giurgiu.ajutor 1 ajutor 2

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013040142107

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.