Reprezentanţii unei firme oferă gratuit asemenea consultaţii, miercuri, 3 august, de la ora 10.00, în incinta Bisericii „Buna Vestire” din municipiu.

Potrivit unui anunţ al celor de la lăcaşul de cult, firma care oferă aceste servicii desfăşoară o campanie de prevenire a afecţiunilor vederii.

„Până acum, am descoperit cazuri de glaucom, diabet şi cataractă, afecţiuni ce puteau duce la un accident de muncă sau la pierderea ireversibilă a vederii”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentanţilor Tantra Optik.

Ce consultaţii pot fi efectuate?

  1. Masurarea refractiei cu Auto-kerato-refractometru, rama/lentile de proba si optotip. Aceasta masuratoare va determina  viciul de refractie, dioptria avand o baza pentru oferta de ochelar propice activitatii fiecarui client.

2.Masurarea tensiunii oculare cu tonomentru. Aceasta masuratoare va determina potentiale probleme ale tensiunii intraoculare putand fi depistat riscul de  Glaucom in faza incipientă. Este un aparat non invaziv, fara anestezie sau picaturi. (  aproximativ  60 de lei la orice alt cabinet de optica )

3.Fotografierea retiniana a ochiului cu Camera Retiniana, obținându-se imagini de fund de ochi. Cu ajutorul acestor imagini se pot observa probleme patologice,   Diabet-  Retinopetia diabetică  –  hemoragie internă, Retinita pigmentară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.