Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu a făcut această afirmaţie într-o recentă conferinţă de presă. Aceasta, după ce a fost întrebat de către un jurnalist local dacă auditul despre care se vorbea imediat după alegeri va mai fi făcut.

„Este obligatoriu să facem audit. Este, de fapt, obligaţia mea să dispun acest lucru. Vreau să ştiu cu lux de amănunte ce preiau iar după tot ce am descoperit, şi mai sunt de prezentat, cineva trebuie să răspundă pentru nereguli!”, a declarat Mina.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, şeful CJ Giurgiu a spus că o altă situaţie „încurcată” este aceea a unor sume ce ar trebui recuperate de către instituţia pe care o conduce.

„Este vorba despre sume constatate inclusiv de Curtea de Conturi, în 2015 pentru 2014 şi în 2016 pentru 2015. Aceasta, de la firme ce au avut de făcut diverse investiţii pe drumuri. Vorbim despre peste 600.000 de lei, bani ce trebuie recuperaţi de către Consiliul Judeţean Giurgiu. Inclusiv de la firmele de deszăpezire sunt de recuperat sume. Într-o singură lună, li s-a plătit acestora toţi banii de deszăpezire”, a zis Mina.

El a menţionat că este vorba despre trei firme de deszăpezire ce trebuie să dea înapoi CJ Giurgiu aproape 400.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.