Sunt tineri, dar sunt îndrumaţi, consiliaţi şi ajutaţi de către cei mai experimentaţi.

Reprezentanţii noii echipe de conducere a Consiliului Judeţean Giurgiu, în afară de inventarierea dezastrelor lăsate în urmă de predecesori, se ocupă şi de găsirea unor soluţii de rezolvare a problemelor descoperite. În paralel, gândesc o dezvoltare armonioasă a întregului judeţ, a spus în conferinţa de azi, vicepreşedintele CJ Giurgiu, Cristian Marciu.

„Împreună cu preşedintele Mina şi cu ceilalţi colegi am început lucrul la un program de dezvoltare pentru perioada 2016-2020, încercând să vedem cum vor arăta unităţile administrativ-teritoriale peste 4 ani. Ne referim la tot, de la alimentare cu apă, la canalizare, drumuri judeţene, comunale, străzi, şcoli, dispensare, cămine culturale şi până la terenuri de sport. Vrem, astfel, să vedem şi care sunt sumele necesare pentru fiecare capitol în parte. Cred că în circa 2 săptămâni vom avea o oglindă a programului de dezvoltare integrată a acestui judeţ”, a spus Marciu.

El a subliniat că vor fi luate în calcul atât fonduri de la bugetul de stat, cât şi cele europene.

La rândul său, consilierul lui Marian Mina, Răzvan Cuc a spus că, în opinia sa, judeţul Giurgiu nu are o direcţie clară de dezvoltare. „Nici măcar un masterplan în firea lui nu există. Am spus şi repet, cred că este imperios necesar să fie făcute fişe şi hărţi pe fiecare comună în parte, după discuţii cu primarii. Trebuie lucrat sistematic!”, a subliniat Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.