Imaginea este, fără îndoială, una dezolantă! Devine tot mai greu de înţeles cum de se poate aşa ceva în anul 2016, într-un oraş cu pretenţii de urbe europeană, cu cetăţeni la fel de pretenţioşi, însă care, unii dintre ei, nu fac decât să critice…
După cum puteţi observa în această fotografie postată pe site-ul Primăriei, drumul ce duce la plaja veche este presărat cu tone de gunoaie depozitate pe terenurile private adiacente.

„Proprietarii sunt obligați să își întrețină terenurile, dar cum acestea nu sunt îngrădite și zona nu este prea circulată, aceasta a devenit locul de depozitare al celor care vor să își golească mașinile de deșeuri de construcție sau resturi menajere.
Astfel că de la o zi la alta, peste noapte, apar grămezi de gunoi pe care periodic, pe cheltuiala Primăriei, Financiar Urban le ridică”, mai scriu pe site-ul Primăriei reprezentanţii instituţiei.

Conform sursei citate, în urmă cu o săptămână, Financiar Urban a efectuat o acțiune de curățare a zonei indicate și a ridicat sute de metri cubi de deșeuri.

„Situația nu va continua la infinit, primarul Nicolae Barbu declarând că vrea să instaleze o cameră pentru a-i depista pe cei care depozitează gunoiul ilegal și, ulterior, a sancționa aceste fapte”, se mai arată pe site-ul Primăriei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.