Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au făcut captura, ieri dimineaţă, după un control la un autocar ce efectua cursă Turcia-România.

Potrivit unui comunicat de presă al celor de la ITPF Giurgiu, oamenii legii au găsit în cala autocarului mai multe pungi din plastic în care se aflau 168 flacoane de parfum, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, dar produse susceptibile a fi contrafăcute.

„La cercetări, s-a stabilit că bunurile aparţin cetățeanului turc Mehmet T., în vârstă de 24 de ani, pasager al autocarului. Acesta a declarat că a nu deține documente de proveniență sau certificate de calitate pentru bunurile mai sus menționte și că le-a cumpărat dintr-un bazar din Istanbul intentionând să le comercializeze în diferite piețe din București”, este menţionat într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Conform documentului menţionat, bunurile, în valoare totală de aproximativ 33.000 lei- dacă ar fi fost originale-, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost deschis un dosar penal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.