Cel care a făcut această declaraţie, în numele colegilor săi, este Constantin Cărăpănceanu. Social-democratul giurgiuvean a întărit, joi, 9 iunie, la conferinţa de presă, ideile exprimate de liderul Niculae Bădălău. Potrivit acestora, în Consiliul Judeţean Giurgiu nu se va mai face politică, ci administraţie, principalele preocupări vizând proiecte europene şi naţionale pentru tot ce ţine de judeţ.

cara 2

„Vrem să accesăm cât mai multe fonduri europene, dar şi guvernamentale, astfel încât, la finalul mandatului, să nu mai rămână niciun metru de drum judeţean neasfaltat. Vrem profesionişti în Direcţii şi un preşedinte de Consiliu Judeţean care să iasă în teren, să verifice stadiul lucrărilor, vrem conlucrare şi stabilitate”, a spus Cărăpănceanu.

El a subliniat şi faptul că, într-adevăr, la Consiliul Judeţean Giurgiu se impune un control, mai cu seamă din cauza problemelor cu unele mari proiecte europene.

„Desigur, la CJ se impune şi un audit, mai ales în cazul marilor proiecte europene ce nu au fost finalizate pentru că, din pricina aceasta, s-ar putea să returnăm toţi banii europeni”, a menţionat Cărăpănceanu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.