Informaţiile vin chiar din interiorul Partidului Naţional Liberal, filiala Giurgiu. Astfel, potrivit surselor menţionate, într-o şedinţă desfăşurată marţi, 7 iunie, la nivel central, mai marii PNL de la Bucureşti au cerut capul lui Dumitru Beianu.

Au vrut să-l demită, adicătelea, însă, la insistenţele acestuia, i-au dat „răgaz” până mâine ca Beianu să-şi anunţe demisia din funcţia de copreşedinte al PNL Giurgiu. Cam cum s-a întâmplat cu Mustăţea, exact!

Mai apoi, potrivit surselor din PNL, trei dintre coordonatorii campaniei electorale a „liberalilor”, Mihnea Boerescu, Florian Velicu şi Dumitru Gavrilă nu ar mai ajunge să fie în Consiliul Judeţean Giurgiu. Şefii de la centru ar fi cerut ca cei trei să nu fie validaţi. Motivele sunt mai mult decât evidente.

Aşa cum era de aşteptat- şi noi am tot spus-, Marin Anton se dă peste cap de mai multe ori, poate-poate reuşeşte să-l „facă” la funcţie pe Gheorghe Ştefan. De ce nu e şi Ştefan pe lista demişilor, după catastrofa înregistrată, pe 5 iunie, de liberali în municipi şi judeţ? Probabil pentru că relaţia sa cu Vasile Blaga este cam strânsă…

Revenind la Anton, sursele din PNL susţin că globetrotterul politic ar umbla, cu ultimele „forţe”, pe la primarii lor(cei şase), dar şi pe la social-democraţi ca să-i convingă să-l susţină pentru funcţia de mare şef al PNL Giurgiu. Ce n-a înţeles domnia sa este că edilii nu mai sunt nici speriaţi, nici impresionaţi de el. Au dovedit asta duminică, 5 iunie!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.