Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă iar presa centrală scrie că ginerele candidatului PSD la functia de primar, Nicuşor Chivu, acuză o tentativă de omor. De altfel, pe pagina sa de Facebook, Adrian Mihalache face un apel disperat pe această temă.

Jurnaliştii de la Reţeaua de Ştiri scriu că incidentul a avut loc chiar în faţa secţiei de votare.

„Martorii au înregistrat mai multe filmuleţe, imediat după accident. Candidatul la primărie este ajutat de oamenii din localitate, în timp ce o femeie este întinsă pe jos. Ambulanţele au ajuns la locul accidentului. Este vorba despre Nicuşor Chivu, candidatul PSD şi fiica acestuia.

Martorii povestesc că două maşini au intrat în coliziune, iar unul dintre autoturisme a ricoşat chiar în grupul în care se afla şi candidatul.

Ginerele candidatului crede că nimic nu s-a produs întâmplător, la mijloc fiind vorba despre o răzbunare.

“Dragii mei,
S-a ajuns prea departe cu aceasta campanie electorala.
Socrul meu a fost amenintat cu moartea, iar astazi in jurul orei 09: 40 chiar in fata primariei o persoana străină a intrat cu masina personala in NICUȘOR CHIVU, ranind astfel persoana in cauza si fica acestuia(care este mult mai grav) , in urma amenintarilor de acum cateva zile in care i s a spus ca daca v-a mai continua cu candidatura v-a plati scump.
Nu se poate asa ceva, pana unde sa ajungem pentru o functie de primar.
Vor plati scump cei care au facut aceste lucruri deoarece sunt dovezi!” – scrie George-Adrian Mihalache pe Facebook”.

Citiţi întregul articol AICI: http://www.reteauadestiri.ro/video-candidatul-la-o-primarie-din-giurgiu-si-familia-lui-loviti-cu-masina-in-fata-sectiei-de-votare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.