Cei care nu i-au ajutat se plâng că n-au rămas alături de ei din punct de vedere politic. Ba mai mult, au dat ordin pe unitate să fie făcute şi postate pe reţelele de socializare tot felul de filmuleţe mizerabile la adresa unora dintre primarii giurgiuveni. Foarte urât şi, desigur, taxabil, dar de asta se vor ocupa, pe 5 iunie, giurgiuvenii, fără îndoială!

Între timp, echipa PSD Giurgiu s-a preocupat continuu de sprijinirea edililor în procesul de dezvoltare a comunităţilor pe care le păstoresc. Un exemplu este şi cel de la Buturugeni unde, weekendul trecut, a avut loc inaugurarea unei lucrări mult-aşteptate. Este vorba despre un nou teren de sport . La eveniment au fost prezenţi şi lideri ai organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

„Ieri am avut plăcerea să particip, alături de domnul primar Preda Dumitru, la inaugurarea terenului de fotbal din Buturugeni. Mult succes domnului primar la alegeri, pentru ca astfel să poată continua proiectele bune începute într-un nou mandat! Şi să demareze altele noi, desigur!”, a scris pe pagina sa de Facebook, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

La rândul său, vicepreşedintele social-democrat Marian Mina, tot pe Facebook, a transmis astăzi, un mesaj legat de activitatea de duminică: „Susţinem Preda Dumitru Primar şi echipa sa de consilieri locali!

O echipă de oameni competenți și cu putere de muncă. Cred cu tărie că PSD va câștiga alegerile locale în Buturugeni, şi nu numai!”.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.