Primarul din Ghimpaţi, prezent la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, vorbind despre ceea ce s-a întâmplat, săptămâna aceasta, cu „groapa de gunoi” de pe un teren privat, „luată la puricat” din ordin al prefectului Zorinel Niculcea, i-a adresat, prin intermediul presei, mai multe întrebări lui Dumitru Beianu.

DSC_0029Aceasta, având în vedere că în timpul mandatului său de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu a fost amenajat depozitul ecologic de la Frăteşti, care nu funcţionează nici acum.

„Ce se întâmplă cu acest judeţ? De ce ne-am asociat noi într-o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară pentru un proiect de 30 de milioane de euro pe care îi vom da înapoi Uniunii Europene? De ce am făcut un depozit ecologic care, de 8 ani, nu se deschide? Şi, domnul Beianu îşi mai aminteşte că nici contracte de salubrizare n-am avut voie să încheiem în tot timpul ăsta? Şi atunci, unde ducem gunoiul?

Ai fost preşedinte, domnule Beianu, a fost preşedinte la judeţ şi colegul dumitale, domnul Mustăţea, de ce timp de 8 ani nu aţi rezolvat problema asta? De ce te-ai pus iar preşedinte al Consiliului Judeţean pe afişele PNL-ului? Şi, mai rău, de ce suntem hăituiţi acum de oamenii agreaţi de voi?”, a spus Cărăpănceanu în conferinţa de presă de joi, 12 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.