Candidatul PSD Giurgiu la funcţia de primar al comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu, are 46 de ani şi este susţinut de foarte mulţi dintre consătenii săi care au despre el numai cuvinte de laudă.

Iată ce scrie unul dintre susţinătorii săi, pe Facebook, despre Daniel Rusu:

„De ce ar trebui să-l votaţi pe Dan Rusu?

Pentru că omul a făcut tot ceea ce are acum muncind din greu. Fără să fure un leu de la stat sau de la noi, cum fac atâția alții.

Pentru că n-a luat o bucată din Lunca Argesului, n-a pus mâna pe banii Primăriei sau pe terenurile comunei. El a moştenit o bucată de pământ unde și-a construit casa și afacerea cu flori si legume.

Pentru ca are o familie fericita si doua fete studente la medicina.

Pentru că are deja tot ce-i trebuie și nu vine la Primărie ca să pună mâna pe ceva. Interesul lui e să facă lucrurile să meargă. Voi nu vreți asta?

Pentru că, dacă vreți să schimbați ceva, trebuie să începeți în primul rând cu oamenii. Când echipa nu merge, schimbi jucătorii și antrenorul, nu pui gazon nou sau dai cu spray în vestiare”, scrie pe Facebook unul dintre cei care-l susţin pe candidatul PSD Giurgiu la funcţia de primar al comunei Adunaţii-Copăceni.

Daniel Rusu are proiecte pentru toate categoriile de vârstă şi sociale din comuna unde vrea să pună umărul pentru dezvoltare.

Astfel, social-democratul ştie cum şi poate să pună la punct infrastructura:

-alei și trotuare de circulație pietonală, izolare termică a blocurilor, dar şi realizarea unor staţii de epurare a apei și canalizare, dar sigur că vorbim şi despre asfaltarea tuturor drumurilor din comună- prin atragerea de fonduri europene.

Daniel Rusu îşi propune acordarea de burse pentru elevii premianți și organizarea de tabere gratuite pentru copiii nevoiași, dar şi amenajarea stadionului comunal, precum și construirea de săli de sport în fiecare sat al comunei.

Candidatul PSD Giurgiu la funcţia de primar al comunei Adunaţii Copăceni ştie cum şi poate să realizeze construirea de locuințe de tip ANL, dar și de locuințe pentru profesori și medici, realizarea de parcuri și locuri de joacă pentru copii în cele trei sate ale comunei, amenajarea unui teren de sport multifuncțional, subvenționarea transportului elevilor și studenților la București.

De asemenea, Daniel Rusu va finaliza procesul de restituire în întregime a terenurilor către cetățeni, va acorda sprijin bisericilor din comună, va realiza cadastrul total, dar dă asigurări că, în mandatul său, va fi înfiinţat şi un centru medical complex.

Daniel Rusu a dovedit că este un om gospodar, serios şi de încredere, aşa că speranţele celor din Adunaţii Copăceni sunt justificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.