Pentru că… candidatul(fetele mari care sar arse când li se pare că aud cacofonii să se calmeze, că doar vrem „forţă prin calm”!) PNL Giurgiu la funcţia de primar, Florian Nicolae, pare îngrijorat- şi a şi spus întregii ţări- deoarece giurgiuveanul e trist(prin definiţie, ce chestie), ne-am gândit să le mai descreţim noi frunţile cetăţenilor cu istorisiri pe bune- c-avem surse sănătoase!- fix din interiorul partidului pe care Floricel îl reprezintă mai nou.

„Eu nu vreau nimic! Nu vreau nicio funcţie!”, zise Lucian Iliescu- tinerelul frumos şi liber, proaspăt uns din nou liberal de Giurgiu- la o întâlnire cu presa locală.

Şi, ca treaba să fie întărită complet, to’ma’ bună de introdus publicului telespectator şi cititor prin intermediul presei galbene, fostul „rău” al Giurgiului- după cum l-au numit chiar colegii lui liberali când l-au gonit din partid- a subliniat că vrea doar să iasă Floricel primar.

Adică, un fel de: „Mă numesc Lucian Iliescu şi au trecut aproape 1.500 de zile de când nu mai sunt primar… şi circa 1.000 de când nu mai sunt şef la PNL Giurgiu…”

Aplauze îndelungi la şedinţele PNL Giurgiu.

„Eu, Luci, o să stau cuminte, ca un elev de pregătitoare, cu mâinile la spate, dar cu… cătuşe pufoase şi cu… căluş portocaliu în gură, în toată campania asta, în timp ce Floricel, Beianu, Gheorghe Ştefan şi chiar Anton vor lua toate deciziile, cu biciul…”. Siiiigur că da!

Numai că Lucian Iliescu nu se poate preface că e altcineva decât ştiu toţi. Hai, bine, doar câteva zile şi pentru câteva publicaţii locale.

De ce zicem asta? Păi, la momentul potrivit, fostul mare boss a făcut ca toţi dracii când a auzit că Marian Măroiu(foto jos) ar mai vrea o dată. Încă o dată consilier local. Şi nu oriunde, ci într-o… poziţie fruntaşă. Locul II pe listă, însemnând.maroiu

Şi-uite aşa, „eu nu vreau nimic”, cu un exerciţiu de imaginaţie firesc, tocmai s-a transformat în: –Băăăăă, eu ştiu mai bine decât voi, băăă! Ce să caute Măroiu, ăla care m-a trădat pe mine, cu Mustăţea, cu Tomiţă, cu Beianu…, pardon, Ticuţă, cu tot, ce să caute el iar în Consiliul Local?

Eh, vremurile astea, politica asta… Să vedeţi, cu un exerciţiu de imaginaţie firesc, foarte curând, cum: „nu vreau nicio funcţie” o să se transforme în- „Ciocul mic, sunt din nou la Putere!”

Punem pariu?

Peniţa corectă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.