Oameni cu adevărat preocupaţi(şi care luptă la propriu!) de mediul înconjurător, de animale, de plante, de semeni( şi nu trompeţele puse să facă scandal împotriva adversarului şefului) ne-au reclamat un fapt revoltător ce s-ar petrece, de fiecare data când este târg, la marginea oraşului, în cartierul Obor.

Acolo, la finalul târgului, unii dintre cei care vin cu atelaje hipo ar lega caii de picioare şi, ca să arate ce animale puternice au, i-ar BICIUI!!! până când calul reuşeşte să mute căruţa din loc. Acest fapt s-ar petrece ziua în amiaza mare, uneori sub ochii martorilor care, dacă sună la organele abilitate, li se spune să caute dreptate pentru cai… la Poliţia Animalelor! Care, evident, nu există în Giurgiu decât pe hârtie!

Pentru că personajele care ar biciui animalele nu ar fi tocmai… cele mai prietenoase din lume, giurgiuvenilor care ne-au reclamat acest fapt le-a fost teamă să filmeze(DEOCAMDATĂ!) sau să fotografieze.

Ne dorim ca acesta să reprezinte un semnal de alarmă şi, chiar mai mult decât să fie pedepsite adevăratele ANIMALE care chinuiesc bieţii cai- lucru puţin probabil, din păcate-, ne dorim să nu mai existe un alt asemenea crunt moment!!

De asemenea, ne mai întrebăm: oare celor care deplâng, de exemplu, copacii toaletaţi din municipiu, ce trebuie să le spunem ca să ia atitudine, să strige, să cheme Poliţia, să protesteze şi în asemenea cazuri- cu adevărat acte de cruzime?

REDACŢIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.