Candidatul PSD la funcţia de Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut miercuri, această declaraţie prin intermediul unui comunicat de presă.

“Salut clarificările aduse de PNL în această seară. În această competiție, am deocamdată o singură certitudine: eu voi candida, din partea Alianței Electorale PSD+UNPR, pentru postul de primar general al Capitalei. În rest, aștept ziua de marți, 26 aprilie, când va expira termenul pentru depunerea candidaturilor și vom ști cine vor fi contracandidații mei. Strategia noastră nu se schimbă în funcție de contracandidați. Eu candidez pentru bucureșteni, pe care sper să pot să-i conving că merit să le fiu primar în următorii ani”, a subliniat senatorul PSD, în documentul menţionat.

Firea a precizat că atenția sa este concentrată pe problemele orașului și pe soluțiile pentru acestea, iar „restul nu este decât zgomot de fond”.

Gabriela Firea şi-a depus miercuri candidatura la funcţia de primar general al Bucureştiului.

Aceasta, în timp ce PNL, tot ieri, a schimbat al treilea candidat la aceeaşi funcţie. Marian Munteanu a anunţat că renunţă la cursă, în locul său intrând în competitive Cătălin Predoiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.