În urmă cu puţin timp, colegii de la Giurgiu Acum anunţau că zeci de oameni aşteptau, în spatele Consiliului Judeţean, ca situaţia ajutoarelor să fie soluţionată, după ce deputatul PSRO, candidat la Primăria Giurgiu, ar fi blocat un proiect de hotărâre aferent. Aceasta, în baza unei reclamaţii pe care Liliana Ciobanu ar fi făcut-o la Prefectură.

La ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Giurgiu, la debutul acestei săptămâni, a fost aprobat un proiect ce viza alocare a aproape 1.500 de sprijine financiare, cu o valoare totală de 1,3 milioane de lei.

Potrivit colegilor de la Giurgiu Acum, sute dintre cererile privind ajutoarele ar fi venit chiar de la un alt candidat la funcţia de primar al municipiului, reprezentantul PNL Florian Nicolae…

Oamenii au mers, aşadar, miercuri, 20 aprilie, să-şi ridice banii, dar din cauza blocării proiectului de către deputat, au aşteptat ore în şir, degeaba, în ploaie! Jurnaliştii de la Giurgiu Acum au aflat, ulterior, că situaţia s-a rezolvat, în jurul orei 13.00, fiind, astfel, reluată plata sprijinelor financiare. Cei de la Prefectură au constatat că proiectul a fost în regulă.

Însă, bătaia de joc la adresa oamenilor rămâne!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.