Anunţul a fost făcut încă de ieri, în conferinţă de presă, de către primarul Nicolae Barbu. Ulterior, vineri, 15 aprilie, reprezentanţii Primăriei Giurgiu au venit cu precizări, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Referitor la dosarul nr. 108/122/2016, aflat pe rolul Tribunalului Giurgiu, avand ca parti pe Velicu Florian (reclamant), in contradictoriu cu Municipiul Giurgiu, prin Primar si Consiliul Local al Municipiului Giurgiu (parati), iar ca obiect despagubiri, va informam ca, din verificarile efectuate, a rezultat ca solutia pronuntata la data de 13.04.2016 este urmatoarea:

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Municipiul Giurgiu prin primar. Respinge acţiunea formulată de reclamantul Velicu Florian împotriva pârâtului Municipiul Giurgiu prin primar, ca fiind introdusă împotriva unei persoane lipsită de calitate procesuală pasivă. Respinge ca nefondată acţiunea formulată de reclamantul Velicu Florian împotriva pârâtului Consiliul Local al Municipiului Giurgiu. Obligă reclamantul să plătească Municipiului Giurgiu prin primar suma de 8.230,13 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Impotriva acestei sentinte se poate formula recurs în 15 zile de la comunicare, care se judeca de Curtea de Apel Bucuresti”, se arată în comunicatul celor de la Primăria Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.