Candidaţii la funcţiile de primar, consilier local, municipal sau judeţean pot, începând de luni, 11 aprilie, să îşi depună dosarele pentru alegerile locale din vară. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 26 aprilie.

Cu această ocazie, vicepreşedintele PSD Giurgiu Marian Mina le transmite tuturor colegilor săi succes în alegeri.Mina 5

 

„PSD Giurgiu vine în faţa giurgiuvenilor cu realizări, nu cu vorbe, vine cu proiecte implementate, dar şi cu viitoare proiecte realizabile, nu cu promisiuni pe care nu le poate îndeplini, aşa cum fac alţii! Noi am demonstrat că vrem să dezvoltăm judeţul şi că putem face acest lucru! În doar 3 ani şi jumătate, am reuşit alături de primarii harnici asfaltarea a sute de kilometri de drumuri judeţene, comunale şi străzi.

Avem, de asemenea, sute de kilometri de reţele de apă şi canal introduse, dar şi proiecte pentru modernizarea unităţilor de învăţământ şi nu numai. Avem, aşadar, primari destoinici pe care i-am sprijinit şi pe care vom continua să-i ajutăm în implementarea tuturor proiectelor de dezvoltare!

Tocmai de aceea, echipa PSD Giurgiu rămâne consolidată şi cei mai mulţi dintre edilii în funcţie merg alături de noi în continuare! Le doresc succes în alegeri tuturor primarilor, consilierilor locali şi judeţeni, actuali şi viitori, şi să rămânem o echipă unită care face treabă bună pentru Giurgiu!”, spune Marian Mina.

primari 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.